Print digital

Printul digital reprezinta o reproducere a imaginii digitale pe o suprafata fizica. Acestea se pot executa pe diverse suporturi: hartie, hartie fotografica sau autocolant, in functie de exigentele si necesitatile clientilor. In ceea ce priveste amplasarea lor, printurile se pot monta pe blocuri, pe vitrinele magazinelor aflate la parterul scarilor de bloc, etc.

Avantaje print digital:

  • Tipar personalizat
  • Rapiditate
  • Flexibilitate
  • Calitate si claritate deosebita a culorilor

Printam pe diverse materiale destinate expunerii indoor si outdoor cu dimensiuni ce depasesc formatele uzuale ale afiselor sau posterelor.

Variante:

Mesh, solutie pentru expunerea pe suprafete mari. Acest tip de print digital se remarca prin greutate specifica redusa, elasticitate si rezistenta la vant. In plus, permite trecerea luminii in spatele materialului

Bannere, solutie pentru expunerea pe suprafete reduse de pana la 10 mp. Bannerele realizate sunt extrem de rezistente la rupere si decolorare si impedica trecerea luminii prin material, datorita structurii omogene

Postere, afise printate policromie pe: hartie satinata, polipropilena, etc, cu rezolutii diferite

Window Graphics, cu structura clasica sau structura tip plasa care permite trecerea luminii. Aceasta reprezinta o metoda originala si de mare efect pentru personalizarea vitrinelor, ceea ce va ajuta la o reperare mai facila a magazinului.